KADROMUZ

Müslüm YILDIZ - OKUL MÜDÜRÜ

11.03.1987 Sakarya Akyazı doğumluyum. İlk öğrenimimi Harunusta İlkokulu´nda, orta öğrenimimi Altındere İlköğretim Okulu´nda, lise öğrenimimi Akyazı Anadolu Lisesi´nde tamamladım. Yüksek öğrenimimi Sakarya Üniversitesi Hendek Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünde bitirdikten sonra Sebahattin Zaim Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisansımı tamamladım. ilk görev yerim olan Akyazı Osmanbey İlköğretim Okulu´nda meslek hayatıma başladım. Daha sonra Erzurum Narman Beyler İlköğretim´ Okulu´nda görev yaptıktan sonra sırasıyla Gaziosmanpaşa Emine Sabit Büyükbayrak İlköğretim Okulu ile Selahaddin Eyyubi İlkokulu´nda öğretmenlik ve yine Selahattin Eyyübi İlkokulu´nda müdür yardımcılığı yaptım. Eylül 2017 itibariyle Yeni Mahalle İlkokulu´nda müdür vekilliği yaptıktan sonra 13.08.2018 tarihinde Sakarya İlkokulu´na müdür  olarak atanıp 5 yıl görev yaptım. 31.07.2023 tarihi itibariyle okulumuz Gazi Ahmet Muhtar Paşa İlkokulu müdürü olarak atanıp görevime başladım. Evli ve 2 çocuk babasıyım.

E-Posta